Intrebari Frecvente

Care este suma pe care o pot imprumuta ?

Poti imprumuta pana la maximum 60% din valoarea vehiculului, in functie de marca, rulaj si vechimea acestuia.

 

In cat timp pot obtine imprumutul ?

Ulterior semnarii contractului, primesti banii pe loc, cash sau in contul bancar.

 

Care este dobanda aferenta sumei imprumutate?

Dobanda medie lunara aplicata creditului este de 6%. Aceasta variaza in functie de suma imprumutata si de modelul autoturismului. Nu percepem niciun alt comision.

 

Creditul poate fi rambursat anticipat?

Da, poti rambursa anticipat creditul. Dupa 15 zile dobanda va fi calculata strict pentru perioada in care ai beneficiat de credit.

 

Ce se intampla in cazul in care nu rambursez creditul la termenul din contract?

In astfel de situatii, poti beneficia de o perioada de gratie de maximum 30 de zile in care nu platesti penalizari. De asemenea, ai optiunea de prelungire a contractului cu conditia achitarii comisionului pentru perioada scadenta.

 

Cand pot intra din nou in posesia autovehiculului?

Dupa achitarea sumei imprumutate si a comisionului aferent, vei intra din nou in posesia autovehiculului.

 

Masina mea este in siguranta in perioada derularii contractului?

La preluarea autoturismului se fac poze interior-exterior, se noteaza kilometrajul, apoi masina este sigilata si pastrata in parcul auto propriu. Parcul Auto Credit este monitorizat video 24/24 si este pazit. De asemenea, poti accesa camerele video pentru a-ti vedea masina in parcul nostru, de oriunde si oricand. Dupa achitarea dobanzii si a sumei imprumutate, masina iti va fi returnata in aceeasi stare (kilometraj, aspect si functionare) in care ai predat-o.

 

Pot vinde autoturismul cu care garantez?

Din fericire avem un serviciu prin care te putem ajuta sa-ti vinzi masina, FARA a percepe comision din valoarea tranzactiei. Ai la dispozitie 3 Pachete din care il poti alege pe cel care ti se potriveste. Noi ne vom ocupa de fotografierea profesionala a masinii, redactarea si publicarea anuntului de vanzare pe site-urile de specialitate, negocierea cu potentialii clienti si prezentarea masinii catre acestia in cazul in care doresc sa o vizioneze. Tot ce trebuie sa faci este sa semnezi contractul de vanzare cu viitorul proprietar si sa iti iei banii. Returnezi catre noi imprumutul si dobanda aferenta si pastrezi diferenta de bani.

Te sunam noi!
Ai intrebari sau vrei un credit? Lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now ButtonSolicita informatii acum