DA-uri si NU-uri atunci cand vrei sa economisesti

9 noiembrie 2015

DA: Planifica din timp atunci cand pleci la cumparaturi. Ia-ti toate cupoanele de reduceri pe care le ai, fa o lista cu ce trebuie sa cumperi, compara preturile. Vezi cat de multi bani poti economisi la runda asta de cumparaturi.

NU: Nu cumpara din impuls! Sa mergi la cumparaturi fara o lista poate fi periculos pentru buget. Asigura-te ca monitorizezi ceea ce cumperi si nu cheltuiesti fara sens pe lucruri de care nu ai nevoie.

DA: Cumpara in cantitati mai mari. Majoritatea produselor cumparate „la bax” sunt mai ieftine decat cumparate individual. Pune la congelator sau in camara ceea ce nu ai consumat.

NU: Nu arunca mancarea ramasa. O poti manca a doua zi la pranz sau seara. Vei economisi bani si te vei bucura de o mancare delicioasa. De asemenea, poti face o pizza de zile mari.

DA: Mananca mai mult acasa. Nu doar ca vei economisi bani insa, gatind tu, cu produsele cumparate de tine, iti vei mentine sanatatea.

NU: Nu cumpara mancare de tip fast-food. Poate parea mai convenabil insa, in cele din urma vei vedea ca pe termen lung este mai scump. Economiseste bani si mentine-ti silueta evitand acest tip de mancare.

DA: Plateste darile la timp. Evita sa treci peste termene pentru ca vor fi penalitati de platit apoi iar toate acestea se vor aduna si la un moment dat exista riscul de a nu mai face fata datoriilor.

NU: Nu ignora darile. Daca nu ai banii necesari, Auto-Credit.ro este aici sa te ajute sa iei suma de care ai nevoie CASH, rapid, doar garantand cu masina. Vezi mai multe detalii aici.

Te sunam noi!
Ai intrebari sau vrei un credit? Lasa-ne numarul tau de telefon si te sunam noi!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call Now ButtonSolicita informatii acum